Feesten & Partijen
De feestzaal is geschikt voor het vieren van ieder feest. Zoals een bruiloft, een 25-jarig huwelijksfeest, een personeelsfeest of een themafeest. Voor elke gelegenheid kunnen we de sfeervolle feestzaal naar uw wensen indelen. Standaardfeesten kennen we niet. Ieder feest wordt op maat gemaakt van groot tot klein.

De plint in Dordrecht is de perfecte locatie voor sfeervol feest. Met een spetterende band of een dj, overheerlijke hapjes en drankjes. Onze feestzaal is standaard geschikt voor maximaal 250 personen. Als u meer gasten heeft, kunnen we de locatie zeer eenvoudig aanpassen door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten. Met onze jarenlange ervaring en verrassende ideeën kunnen we u helpen de perfecte avond te organiseren. In overleg met u bepalen we het tijdstip van uitserveren.

In de grote zaal is een podium en goede geluidsinstallatie aanwezig. Door de jarenlange ervaring op het gebied van zaalindeling, muziek, drank en buffetten, kunnen we u een goed advies geven. Voor buffetten zijn er bij ons veel variaties mogelijk. Koud, warm, Indisch, u zegt het maar…..en bij themafeesten kunnen we het buffet in de stijl van het thema aanpassen.

Eens alle stress eruit feesten met uw bedrijf? Of wilt u uw werknemers of relaties in het zonnetje zetten ten tijde van crisis of exponentiële groei? U bent op zoek naar een ervaren DJ voor uw exclusieve bedrijfsfeest? Eentje die geweldig inspeelt op de wensen van u en uw gasten en hierdoor uw bedrijfsevenement afsluit met een geweldig feest?


Feestavond € 34,95 pp.

Uw gasten ontvangen wij met een amuse en feestelijke bubbels (een glas mousserende witte wijn), op tafel staan verschillende kaaskoekjes en assortiment nootjes. Wij serveren gedurende de avond de volgende hapjes:

  • 2 maal een luxe crostini met o.a.gerookte zalm, carpaccio en brie
  • 2 maal een warm hapje met o.a. bitterballen, gehaktballetjes en kaassoufflés
  • 1 Oosters hapje met groente,- vlees,- en kerrie

Alle consumpties zijn inbegrepen m.u.v. exclusief buitenlands gedistilleerd (van 20.00 tot 01.00 uur).

Feestavond Extra's

Wenst u extra hapjes of drankjes tijdens de feestavond dan is dat mogelijk hieronder volgen een aantal opties.:

  • Amuse geserveerd in een glaasje met keuze uit: Rivierkreeftjes met whiskysaus, Kip kokos en ananas, Tonijn teriyaki of Zalmtartaar € 3,50
  • Etagères zoete lekkernijen met o.a. (roomsoesjes, petitfours, bonbons en luxe koekjes) € 2,50
  • Minibroodje met de keuze uit kroket, frikandel of hamburger € 3,50
  • Broodje ham of kaas als afsluiting € 3.00
  • Tapas assortiment geserveerd op een delicatesseplank € 19,95 per stuk

In overleg met u bepalen we het tijdstip van uitserveren.